El grup revolució del rock en català TERÀPIA DE SHOCK cap de cartell de la segona edició de l’ESCAMPADArock

8.8.08

L’ESCAMPADArock també promociona la música de cantautor amb el Lluçanenc David Canal.

Segur que passaran pocs minuts de les 10 del vespre de demà, dissabte 9 d’agost, quan les primeres notes musicals començaran a sonar a l’esplanada del pantà de Sant Boi. D’aquesta forma s’obrirà una nova edició de l’ESCAMPADA, la desena ja, i alhora s’iniciarà la segona edició de l’ESCAMPADArock.

L’escenari que porta el mateix nom que el certamen escenari escampadarock s’hi desenvoluparan durant més de 3 hores les següents actuacions:

DAVID CANAL

El jove d’Olost de Lluçanès, obrirà l’edició d’enguany de l’ESCAMPADArock. Quan els primers visitants de l’Escampada gaudeixin del sopar popular, el cantautor Lluçanenc interpretarà durant prop d’una hora versions del rock en català i temes propis. L’actuació s’emmarca dins el cicle de Cantautor del Lluçanès organitzat per l’Àrea de Joventut del Consorci.

TABALERS DE LES CORTS

Aquesta formació de la ciutat de Barcelona, trepitja per segon any consecutiu l’esplanada del pantà, a base de batuca animar-ha l’ambient de l’escampada rock.

TERÀPIA DE SHOCK

De ben segur que els podem considerar els caps de cartell d’aquesta segona edició de l’ESCAMPADArock. Nascuts a Les Preses (La Garrotxa) l’estiu de 2006, convertits en un autèntic fenomen social, que fa que els seus concerts siguin multitudinaris i que el seu club de fans no pari de créixer. Amb influències de bandes com Razorlight, Sum 41, The Libertines, Green Day, i d’altres més properes com Lax’n’busto, els Teràpia de Shock tenen un directe potent , però alhora melòdic.
Teràpia de Shock és, segons diverses crítiques, un dels grups catalans amb més projecció en aquests moments. Enguany varen rebre el premi grup revolució del rock en català entregat ara fa uns mesos per la revista Enderrock.