Com arribar a l’ESCAMPADA

8.8.08




Amb vehicle particular :

Si veniu des de Barcelona per l’autovia C-17 (Barcelona – Puigcerdà), sense entrar a Vic, agafeu la carretera Bv-4601, sortida 179, direcció Sant Bartomeu del Grau. Travesseu St. Bartomeu del Grau i quan arribeu a l’encreuament amb la carretera BV-4653 aneu cap a la dreta, direcció a St. Quirze de Besora, després a la dreta per la BV-4608 direcció St. Boi de Lluçanès.

Si veniu des de Girona o Lleida per l’ Eix transversal sortida 179, direcció Sant Bartomeu del Grau. Travesseu St. Bartomeu del Grau i quan arribeu a l’encreuament amb la carretera BV-4653 aneu cap a la dreta, direcció a St. Quirze de Besora, després a la dreta per la BV-4608 direcció St. Boi de Lluçanès.

Si veniu des de les comarques gironines/ Ripollès per l’autovia C-17, fins a Sant Quirze de Besora i a continuació agafant la carretera BP-4654 direcció Alpens i al cap de 8 km desviar-te per la BV-4653 direcció Perafita i Prats. Just després d'haver fet 1 Km d'aquesta carretera agafa la BV-4608 que et portarà fins Sant Boi de Lluçanès.

Si veniu de les comarques del Bages i el Berguedà podeu accedir per Prats de Lluçanès i agafar la BV-4653. Per orientar-vos, els que agafeu la BV-4653 heu de trencar direcció Sant Boi al km 16'5 (també conegut com el Pal).

Altres vies:

Si veniu per l’autovia C-17, sortida la Gleva continuant per Sant Hipòlit de Voltregà i agafant la carretera de la Trona (BV-4608) amb direcció Sant Boi de Lluçanès.

Arribar a l’ESCAMPADA

Des del Centre de Sant Boi fins a l’esplanada del pantà hi ha uns 3 km aproximadament. Els heu de fer amb vehicle propi, Tot el camí està totalment indicat. El Camí es estret per això demanem la màxima precaució. Tot i que enguany una part ha estat asfaltat, heu de anar molt en compte amb les cunetes. Demanem la màxim civisme per part de tots a l’hora de circular.